Instagram'da IP verisi silmenin yolu var mı?

fatbear

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben kendi adıma Instagram kullanmıyorum. Ancak bir tane fake stalk hesabım var platonik olduğum kızın herkese açık profilindeki storylerini izliyordum. Kız bir süre önce fake hesabımı "oluşturabileceği yeni hesapları engelle" seçeneğini kullanarak engellemiş.

Buraya kadar bir sorun yok ancak ben kendi adıma Instagram kullanmaya karar verdim. Kızla da aramız iyi sayılır hani kalkıp kendi hesabımdan izlesem storylerini engellemez, fake hesap olduğu için engellemiş.
Sorun şu ki oluşturabileceği yeni hesapları engellediği için ben bu telefondan kendi adıma yeni bir hesap açtığım anda kızda otomatik engelli olacağım. Fake hesaptan storylerini izleyenin ben olduğum ortaya çıkacak rezil olacağım. Yok mudur Instagram'daki IP vs verileri silmenin bir yolu? Veya alternatif bir çözüm öneriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık hesapları belirli siteler yardımıyla da izleyebilirsin, bunun için bir hesap oluşturmana gerek yok.

İfadeler: Dot
Hocam yeni hesap oluşturma isteğimin sebebi onu izlemek değil genel olarak Instagram kullanmak
Açık hesapları belirli siteler yardımıyla da izleyebilirsin, bunun için bir hesap oluşturmana gerek yok.

Dostlar konuyu gereksiz uzatmasak daha iyi; insanlar sorununun yanıtını ilk sayfada bulabilsin.

VPN servisleri kullanmayı dene, bu yasağın ne tür bir işlevi olduğunu bilmiyorum ama çözeriz. Eski hesap kapalıysa telefon numarasını sonradan geçirirsin. Başka bir telefon numarasıyla açıp sonra değiş vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…