Instagram'da iPhone 13 ısınıyor

simbiot

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, İphone 13 marka cihazım Instagram’da gezerken ısınıyor fakat TikTok’da gezerken hiç birşey olmuyor neden?
Sizce garantiye götürmeli miyim?

Hayır Instagram'ın optimizasyon sorunu ile alakalı bir durum.
Çok teşekkür ederim kafamda bin türlü soru vardı. Sonuçta böyle bir telefonu almak için çok çalışmak gerekiyor. Okul harçlığımı ve yazın çalıştığım parayı biriktirip almıştım. 1yıl sonunda .

Herkese merhaba, İphone 13 marka cihazım Instagram’da gezerken ısınıyor fakat TikTok’da gezerken hiç birşey olmuyor neden?
Sizce garantiye götürmeli miyim?
Cihazın ufak bir ısınması normal. Kullandığın Instagram, iOS sürümü ile alakalı olabilir. Ama aşırı, el yakacak bir sorun yok değil mi ?

Sebebi tamamen Instagram. Reels de gezerken cihazda bir miktar ısınma olabiliyor. Özellikle HDR ile çekilmiş videolar da cihazınız daha da fazla ısınabiliyor ekran parlaklığı otomatik maksimum seviyeye geldiği için. iPhone X kullanırken bu yüzden telefon alev topuna dönüşüyordu 10 dakika sonra. Şu an 12 Pro kullanıyorum yine ısınıyor ama alev topu olacak kadar değil. Instagram optimizasyon özürlüsü bir uygulamadır net. :)

Sebebi tamamen Instagram. Reels de gezerken cihazda bir miktar ısınma olabiliyor. Özellikle HDR ile çekilmiş videolar da cihazınız daha da fazla ısınabiliyor ekran parlaklığı otomatik maksimum seviyeye geldiği için. iPhone X kullanırken bu yüzden telefon alev topuna dönüşüyordu 10 dakika sonra. Şu an 12 Pro kullanıyorum yine ısınıyor ama alev topu olacak kadar değil. Instagram optimizasyon özürlüsü bir uygulamadır net. :)
Peki neden iphone 11 de öyle bir sorun yok?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı