Merhaba, benim Instagram'la pek aram yoktu yeni alıştım. Bir fubtol sayfası açtım fakat izlenme yok bir yan hesabım var bir de arkadaşım. Normal mi izlenme gelmemesi?
Nasıl izlenme artırabilirim?
Bencede ama hesabda reels değilde post attığım için hoş bi görüntü olmaz açıklamadaAçıklamaya Mercedes falan yazarsan herhalde izlenirsin.
Kendim futbolla yatıp kalkan biriyim en son haberleri yapmaya çalışıyorumGündemde olan videoları incele bir şeyler yap oradan.
Bencede ama hesabda Reels değil de post attığım için hoş bir görüntü olmaz açıklamada
Kendim futbolla yatıp kalkan biriyim en son haberleri yapmaya çalışıyorum
Instagram'da saçma sapan 144P sayfaların futbol videoları tuttuğu için scoutizm ve haber sayfaları çok fazla takip edilmiyor. Keşfete düşerseniz şansınız olabilir.Bencede ama hesabda reels değilde post attığım için hoş bi görüntü olmaz açıklamada
Kendim futbolla yatıp kalkan biriyim en son haberleri yapmaya çalışıyorum
İzlenme almak istiyorsan keşfete düşmen gerekiyor. Keşfete düşmek biraz zordur. Bunun için etkileşim satın alabilirsin. Keşfet paketleri vs var faydasını görürsün mutlaka. Birkaç site de önerebilirim sana
bu sitelere bakabilirsin güvenilirdir. bir sürü paketleri var. ben sosyalify dan almıştımAlmayı düşünüyordum ama ihtiyacım var gibi, önerebilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.