Instagram'da kaliteli video atamıyorum

Serhat55534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende videoları 60 FPS 4K çekebilen bir telefon var, marka önemli değil. Her neyse güzel bir video çekeyim dedim belki hikaye atarım diye. Ya arkadaş 4K'yı geçtim daha 60 FPS video atamıyorum. 60 FPS video atan insanların hikayelerini izliyorum ve gerçekten 60 FPS görünüyor. Bu sıkıntıyı yaşayan ve çözüme ulaşan arkadaşlar varsa ve yazabilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Önemli. Sırf bu yüzden Android'i terk edeceğim tamamen.
Android telefonlarda İnstagram'da hikaye attığında kalite çok düşüyor adeta mobese kamera görüntüleri gibi bu bariz belli oluyor hikaye iPhone cihazla mı atıldı, android cihaz ile mi

Android 12 ile bu konuda geliştirme olacağı söyleniyor. Ama gerçekten sinir bozucu bir durum. Çıkar ile mi alakalı, başka bir şey mi tartışılır.

Android 10 telefonumda 4K 60FPS video atabiliyorum Instagram'ın kendi içinden.

Önemli. Sırf bu yüzden Android'i terk edeceğim tamamen.

iPhone 11.

Zaten iPhone 11'im var.

Android telefonlarda Instagram'da hikaye attığında kalite çok düşüyor adeta mobese kamera görüntüleri gibi bu bariz belli oluyor hikaye iPhone cihazla mı atıldı, Android cihaz ile mi

Ben iPhone 11 ile atmama rağmen video 60FPS gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…