seaset Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 Durum resimdeki gibi arkadaşlar, niye böyle acaba. Takip ettiklerine baktım ve beni de takip ediyor fakat mesaj kısmı yok. Sizce neden böyle bilen var mı? Dosya Ekleri Screenshot_2022-12-15-18-40-07-767-edit_com.instagram.android.jpg 48,5 KB · Görüntüleme: 1.897
Durum resimdeki gibi arkadaşlar, niye böyle acaba. Takip ettiklerine baktım ve beni de takip ediyor fakat mesaj kısmı yok. Sizce neden böyle bilen var mı?
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 15 Aralık 2022 #2 O şahıs mesajları kapatmış olabilir. Takipçilerine dahi mesaj yazamıyorsun. Instagram'dakı ayarlarda o özellik mevcut.
O şahıs mesajları kapatmış olabilir. Takipçilerine dahi mesaj yazamıyorsun. Instagram'dakı ayarlarda o özellik mevcut.
seaset Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #3 kONF dedi: O şahıs mesajları kapatmış olabilir. Takipçilerine dahi mesaj yazamıyorsun. Instagram'dakı ayarlarda o özellik mevcut. Genişletmek için tıkla... Şahsi bir şey mi bu yoksa hiç kimse mi bu kişiye yazamaz? Hikayesine yanıt verip DM'den istediğim şekilde konuşabiliyorum çünkü öyle DM'ye düşüyor.
kONF dedi: O şahıs mesajları kapatmış olabilir. Takipçilerine dahi mesaj yazamıyorsun. Instagram'dakı ayarlarda o özellik mevcut. Genişletmek için tıkla... Şahsi bir şey mi bu yoksa hiç kimse mi bu kişiye yazamaz? Hikayesine yanıt verip DM'den istediğim şekilde konuşabiliyorum çünkü öyle DM'ye düşüyor.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 16 Aralık 2022 #4 seaset dedi: Şahsi bir şey mi bu yoksa hiç kimse mi bu kişiye yazamaz? Hikayesine yanıt verip DM'den istediğim şekilde konuşabiliyorum çünkü öyle DM'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bilgim yok hocam.
seaset dedi: Şahsi bir şey mi bu yoksa hiç kimse mi bu kişiye yazamaz? Hikayesine yanıt verip DM'den istediğim şekilde konuşabiliyorum çünkü öyle DM'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bilgim yok hocam.