Instagram'da kolay takipçi nasıl kazanılır?

taha4565

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim, ben Instagram'da İngilizce hesap açtımki hesabı geliştirip sponsorluklardan para kazanayım diye. 19 takipçi var şu an 14'ü Türk takipçi. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl yabancı takipçi elde edip dolar kazanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürettiğin videolar kaliteli ve tutarlı olmalı. Etiketleri sade ve öz kullanmalısın ve seslerde etkiliyor diye biliyorum trend sesler tercih edersen videoların daha çok kişiye çıkabilir.

Ürettiğin videolar kaliteli ve tutarlı olmalı. Etiketleri sade ve öz kullanmalısın ve seslerde etkiliyor diye biliyorum trend sesler tercih edersen videoların daha çok kişiye çıkabilir.
Abim zaten emek vererek yapıyorumda işte ingilizce hesap açtım türk takipçi geliyor ben onu anlamadım işte

Abim zaten emek vererek yapıyorumda işte İngilizce hesap açtım Türk takipçi geliyor ben onu anlamadım işte

İnternet sağlayıcın ve IP adresin Türk çünkü. Ayrıca türkiyeede İngilizce bilen ve yabancı postlarını anlayan çok insan var.

İnternet sağlayıcın ve IP adresin Türk çünkü. Ayrıca türkiyeede İngilizce bilen ve yabancı postlarını anlayan çok insan var.
Peki ne yapmalıyım abi ben daha yeni başladığım için pek anlamadım yani kusura bakma senide böyle yoruyorum.

Peki ne yapmalıyım abi ben daha yeni başladığım için pek anlamadım yani kusura bakma seni de böyle yoruyorum.

Sıkıntı yok etiket kullan popüler olan şarkıları kullan bu şekilde ön plana çıkarsın ayrıca yüksek takipçili insanları takip et oradanda takip geliyor ve seni takip edenleri sende takip genelllikle birçoğu GT için geliyor.

He ama abi benim ki kripto para ile ilgili hesap. şimdi ben yapay zekaya yazdım abi en çok para kazandıran Instagram hesap türleri diye akla en yatkın olanı kripto geldi bende Canva ve yapay zeka ile içerik üretiyorum

Peki yabancı telegram gruplarına girip oraya link bıraksam bir kaç yabancı takipçi gelir mi?

Gelebilir yanı sıra motivasyon videoları da at onlarda çok beğeni alıyor çocuğu genci yaşlısı fark etmiyor.
He eyvallah abi.inşallah olur abi ya çok istiyorum internetten para kazanmayı abim Instagram hesabımı inşallah geliştirirsem aklımda daha güzel fikirler var.

Evet buna katılıyorum. Artık takibe takip sistemi ve takipçi kasma hileleri maalesef iş görmüyor o kadar. O yüzden iyi içerik üretmeye çalışın, barter yaparak da takipçinizi arttırabilirsiniz. Doğal yollardan takipçi kazanmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…