Instagram'da konsola kod yapıştırmak sorun çıkartır mı?

exs

Decapat
Daha fazla  
Gördüğüm bir videoda sizi takip etmeyenleri görmek için konsola bir kod yapıştırmanız gerektiği söyleniyordu ve ben de bunu yaptım. Bu bir sorun yaratır mı, geri alınabilecek bir şey mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

kodu ve kaynağını buraya atar mısın?

Hatırladığım kadarıyla bununla aynı işlevi gören, ancak daha güvenli ve açık kaynaklı bir başka betik daha vardı. Dilerseniz onu tercih edebilirsiniz.

Mevcut oturumlardan çıkış yapıp ardından hesap şifrenizi değiştirmeniz, güvenliğiniz için yeterlidir. Çoklu faktörlü doğrulama ve hesap hareketlerinden de ileride hesabınıza izinsiz giriş yapılıp yapılamayacağını teyit edebilirsiniz.

Hocam bu kod sayesinde özel mesajlara erişim sağlanabilir mi?

Hatırladığım kadarıyla bununla aynı işlevi gören, ancak daha güvenli ve açık kaynaklı bir başka betik daha vardı. Dilerseniz onu tercih edebilirsiniz.

Mevcut oturumlardan çıkış yapıp ardından hesap şifrenizi değiştirmeniz, güvenliğiniz için yeterlidir. Çoklu faktörlü doğrulama ve hesap hareketlerinden de ileride hesabınıza izinsiz giriş yapılıp yapılamayacağını teyit edebilirsiniz.

Orijinal kod buymuş, dediğine göre Instagram'ın kendi API'larını kullanıyormuş ama en azından şifreni değiştirmekle iyi yapmışsın.

Hocam kodun içerisinde SECRET_INTERNALS_DO_NOT_USE_OR_YOU_WILL_BE_FIRED şeklinde bir yazı var ve bu beni daha çok korkuttu. Hesabımın şifresini değiştirdim ancak yapabileceğim başka bir şey var mı?

Son düzenleme:
Kullanma yakarım diyor, Instagram.

Hocam kodun içerisinde secret_ınternals_do_not_use_or_you_wıll_be_fıred şeklinde bir yazı var ve bu beni daha çok korkuttu. Hesabımın şifresini değiştirdim ancak yapabileceğim başka bir şey var mı?

Şu takipçi işi dünyanın en saçma şeyi, bence.

Hocam kodun içerisinde SECRET_INTERNALS_DO_NOT_USE_OR_YOU_WILL_BE_FIRED şeklinde bir yazı var ve bu beni daha çok korkuttu. Hesabımın şifresini değiştirdim ancak yapabileceğim başka bir şey var mı?
Dediklerim dışında pek fazla bir şey yapmak mümkün değil zaten. Hesap sırlarını alan bölüme o şekilde yazılması da geliştiricinin muzipliğindendir herhalde. Hesabın şifresini değiştirdiyseniz, mevcut oturumlardan çıkış yaptıysanız, çoklu faktörlü doğrulamanız aktifse, ara sıra da hesap hareketlerinizi kontrol ediyorsanız ve olağandışı bir şeye rastlamadıysanız ortada bir sıkıntı yok demektir.

Yine de olası bir hesap çalınma vakasında instagram.com/hacked adresinden yararlanabilirsiniz.

Şu takipçi işi dünyanın en saçma şeyi, bence.
+rep

Technopat Haberler

Geri
Yukarı