Instagram'da kullanıcı bulunmadı hatası

Selam. Şöyle bir durum var bir profil vardı bir süre önce tahminimce kapandı. Eski bir arkadaşım ama bir süredir merak ediyorum hayatı nasıl gidiyor diye tek ulaşabileceğim yer sosyal medya. Bir sürü hesaptan adını arattım kullanıcı bulunamadı deyip durdu, engelledi diye düşündüm hiç alakası olmayan hesaplardanda arattım yine aynı durum. Fakat başka takip ettiğim biri fotoğraf atmış bahsettiğim kişiyle ve etiketlemiş isminin altında düz çizgide bulunuyor. Kapalı bir hesabı nasıl etiketleyebilir? Düz çizgi olması direkt etiketlendiği anlamına gelmiyor mu? Böyle bir özellik var mı acaba profili kapalı gibi gösterme vb. nereden ararsam arayayım profil çıkmıyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Hayır bakmadım.

Evet şuan bakınca açıldı. Bu nasıl olabilir ?
Hesabınızı ve açabileceğiniz hesapları engellemiş. Yani sizin kullandığınız hesaplarla o profile engeliniz kaldırılmazsa bakamazsınız. Tarayıcıdan veya başka bir cihazdan o kullandığınız engellenen hesaplardan değilde başka bir engellenmeyen hesap açıp bakarsanız hesaba bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…