shamil0v Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nomad 11 Kasım 2020 #1 Merhabalar, iyi forumlar. Instagram'da aktif olarak kullanılmayan ve sadece 2 takipçisi olan bir hesabın nickini almak istiyorum, internetten baktığım kadarıyla pek bir sonuç alamadım. Böyle bir şey mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
Merhabalar, iyi forumlar. Instagram'da aktif olarak kullanılmayan ve sadece 2 takipçisi olan bir hesabın nickini almak istiyorum, internetten baktığım kadarıyla pek bir sonuç alamadım. Böyle bir şey mümkün mü?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 11 Kasım 2020 #2 Hesabı şikayet ederek kapattırmanız lazım.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.763 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #3 Evet mümkün bununla ilgili formlar var fakat sizin hesabınızın bilinen yüksek takipçili bir hesap olması gerekiyor.
Evet mümkün bununla ilgili formlar var fakat sizin hesabınızın bilinen yüksek takipçili bir hesap olması gerekiyor.
shamil0v Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nomad 11 Kasım 2020 #4 246941 dedi: Hesabı şikayet ederek kapattırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla kapanan hesapların nickleride kullanılmaz hale geliyor. Pwieh dedi: Evet mümkün bununla ilgili formlar var fakat sizin hesabınızın bilinen yüksek takipçili bir hesap olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım cüzi bir ücrete yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam, kendisinin 200 takipçisi falan vardı.
246941 dedi: Hesabı şikayet ederek kapattırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla kapanan hesapların nickleride kullanılmaz hale geliyor. Pwieh dedi: Evet mümkün bununla ilgili formlar var fakat sizin hesabınızın bilinen yüksek takipçili bir hesap olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım cüzi bir ücrete yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam, kendisinin 200 takipçisi falan vardı.