Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #11 Sanmıyorum çünkü Android sürümünüz 8.0'a kadar çıkabiliyor. 5.1.1 sürümünde bile bu özellik kullanılabiliyor.
Sanmıyorum çünkü Android sürümünüz 8.0'a kadar çıkabiliyor. 5.1.1 sürümünde bile bu özellik kullanılabiliyor.
736 Yoctopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #12 m47 dedi: Aslında eski sayılmaz bende A5 2017 bulunmakta ve Instagram son sürüm uygulamayı silip yükler misiniz? Ve de beta katılımcısı olmanızda gerekebilir ben beta katılımcısıyım. Genişletmek için tıkla... Bende M31 var, çok yakın tanıdığımda da M51 var ikimizde de olmuyor silip yükledim güncellemesine baktım olmuyor.
m47 dedi: Aslında eski sayılmaz bende A5 2017 bulunmakta ve Instagram son sürüm uygulamayı silip yükler misiniz? Ve de beta katılımcısı olmanızda gerekebilir ben beta katılımcısıyım. Genişletmek için tıkla... Bende M31 var, çok yakın tanıdığımda da M51 var ikimizde de olmuyor silip yükledim güncellemesine baktım olmuyor.
SampLe Yoctopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #13 217099 dedi: Mesaja basılı tutup 'yanıtla' seçeneğine basın. Veya mesajı sağa kaydırın. Genişletmek için tıkla... Bende basili tutunca sikayet et metni kopyala ve begen yaziyor mesaji saga kaydirmaya calistigimda ise hiçbir şey olmuyor.
217099 dedi: Mesaja basılı tutup 'yanıtla' seçeneğine basın. Veya mesajı sağa kaydırın. Genişletmek için tıkla... Bende basili tutunca sikayet et metni kopyala ve begen yaziyor mesaji saga kaydirmaya calistigimda ise hiçbir şey olmuyor.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 22 Ağustos 2021 #14 SampLe dedi: Bende basili tutunca sikayet et metni kopyala ve begen yaziyor mesaji saga kaydirmaya calistigimda ise hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi bu sorunu ?
SampLe dedi: Bende basili tutunca sikayet et metni kopyala ve begen yaziyor mesaji saga kaydirmaya calistigimda ise hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi bu sorunu ?
emrearsllan Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #15 Arkadaşlar çözüm: instagram ayarlar kısmında en yukarda mesajlaşmayı güncelleme var ona tıklayın ve tamam, artık hazırsınız.
Arkadaşlar çözüm: instagram ayarlar kısmında en yukarda mesajlaşmayı güncelleme var ona tıklayın ve tamam, artık hazırsınız.
A Alexander Parvus Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #16 emrearsllan dedi: Arkadaşlar çözüm: instagram ayarlar kısmında en yukarda mesajlaşmayı güncelleme var ona tıklayın ve tamam, artık hazırsınız. Genişletmek için tıkla... profile girin arkadaşlar ayarlara girmeden en altta mesajlaşmayı güncellle var ona tıklayın sonra oluyor...
emrearsllan dedi: Arkadaşlar çözüm: instagram ayarlar kısmında en yukarda mesajlaşmayı güncelleme var ona tıklayın ve tamam, artık hazırsınız. Genişletmek için tıkla... profile girin arkadaşlar ayarlara girmeden en altta mesajlaşmayı güncellle var ona tıklayın sonra oluyor...
Melisa ah Femtopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2022 #17 emrearsllan dedi: Arkadaşlar çözüm: instagram ayarlar kısmında en yukarda mesajlaşmayı güncelleme var ona tıklayın ve tamam, artık hazırsınız. Genişletmek için tıkla... Ama oda yok ki çok aradım herkes öyle diyor ama yok
emrearsllan dedi: Arkadaşlar çözüm: instagram ayarlar kısmında en yukarda mesajlaşmayı güncelleme var ona tıklayın ve tamam, artık hazırsınız. Genişletmek için tıkla... Ama oda yok ki çok aradım herkes öyle diyor ama yok
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 15 Şubat 2022 #18 Melisa ah dedi: Ama oda yok ki çok aradım herkes öyle diyor ama yok Genişletmek için tıkla... Messenger yükledikten sonra bana geldi.
Melisa ah dedi: Ama oda yok ki çok aradım herkes öyle diyor ama yok Genişletmek için tıkla... Messenger yükledikten sonra bana geldi.
sekoli123 Kilopat Katılım 21 Ekim 2018 Mesajlar 142 Çözümler 1 Yer İstanbul, Bakırköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yer Hizmetleri Memuru 6 Mart 2022 #19 Melisa ah dedi: Ama oda yok ki çok aradım herkes öyle diyor ama yok. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında değil. Profiline bas sağdaki üç çizgiye tıkla en altta var messenger ile bağlıyor o zaman oluyor.
Melisa ah dedi: Ama oda yok ki çok aradım herkes öyle diyor ama yok. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmında değil. Profiline bas sağdaki üç çizgiye tıkla en altta var messenger ile bağlıyor o zaman oluyor.
OmerYesilk Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #20 Bilgisayardan nasıl yapablirim? Bende yanıtlama ozelliği yok.