Instagram'da mesajlar gelmiyor

yldrmjk

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar Hayırlı Sosyaller.
Ben Yaklaşık 5 yıldır eFootball hesaplarının alım satımını yapıyorum. İşletme sayfama atılan mesaj istekleri bana hiçbir şekilde ulaşmıyor. 12 bin takipçim olmasına rağmen yazanların hiçbirini göremiyorum. Son videolarımın hepsi 100-200 bin arası izlendi 1-3 milyon arası izlenen 4-5 tane video var ve mesaj isteği bildiğin yok. Bunun gibi çok sayfa işlettim en az 50 tane istek olmalı ama yok. Çözümünü bir türlü bulamadım. Bilgisi olan yazabilir mi?

Selamünaleyküm arkadaşlar Hayırlı Sosyaller.
Ben Yaklaşık 5 yıldır eFootball hesaplarının alım satımını yapıyorum. İşletme sayfama atılan mesaj istekleri bana hiçbir şekilde ulaşmıyor. 12 bin takipçim olmasına rağmen yazanların hiçbirini göremiyorum. Son videolarımın hepsi 100-200 bin arası izlendi 1-3 milyon arası izlenen 4-5 tane video var ve mesaj isteği bildiğin yok. Bunun gibi çok sayfa işlettim en az 50 tane istek olmalı ama yok. Çözümünü bir türlü bulamadım. Bilgisi olan yazabilir mi?
Telefonun androidse öyle oluyor maalesef. Benim eski telefonum androiddi bırak yan hesabın bildirimlerini gerçek hesabın bildirimleri uygulamaya girmeyince gelmiyordu.

Bugünlerde Instagram'da bir sıkıntı var bende anlamış değilim. Arkadaşım onu engellediğimi söylemişti halbuki engellemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı