L lyle Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #1 pcde Instagram'dan nasıl story atabilirm? Bir bilginizi varsa paylaşır mısınız? Son düzenleme: 26 Mayıs 2022
Fatihho0 Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #2 Sol üstte profil fotoğrafınızın üstüne basarak ya da instagram'ın ana ekranını sola kaydırarak kameraya ulaşabilirsin.
Sol üstte profil fotoğrafınızın üstüne basarak ya da instagram'ın ana ekranını sola kaydırarak kameraya ulaşabilirsin.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Mayıs 2022 #3 Ana ekranda sol üst tarafta profil fotoğrafınıza tıklayarak isterseniz galerinizden resim seçerek, yeni resim çekerek, belirli renkli ekranları kullanarak ve ekranı üst tarafa kaydırarak çeşitli özelliklerden faydalanabilirsiniz.
Ana ekranda sol üst tarafta profil fotoğrafınıza tıklayarak isterseniz galerinizden resim seçerek, yeni resim çekerek, belirli renkli ekranları kullanarak ve ekranı üst tarafa kaydırarak çeşitli özelliklerden faydalanabilirsiniz.
L lyle Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #4 Üst köşe böyle kankam? agaaa pardon ben pcden nasıl atılıcağını soruyodum. yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Üst köşe böyle kankam? agaaa pardon ben pcden nasıl atılıcağını soruyodum. yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 26 Mayıs 2022 #5 PC'den atılmaz. Emülator falan indirip öyle atarsın ama bende kullanıyorum ters olarak paylaşıyor emülatörler
PC'den atılmaz. Emülator falan indirip öyle atarsın ama bende kullanıyorum ters olarak paylaşıyor emülatörler
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 26 Mayıs 2022 #6 Web sürümünde demek istemiş adam. Sağ tık yapıp incele diyorsun sonra mobil hale getirip sayfayı yeniliyorsun. Pp'ne tıklayıp yüklüyorsun.
Web sürümünde demek istemiş adam. Sağ tık yapıp incele diyorsun sonra mobil hale getirip sayfayı yeniliyorsun. Pp'ne tıklayıp yüklüyorsun.