asilaslan Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Instagram'da surekli birilerinin fotograflarini goruyorum ustunde sponsorlu yaziyor. Acaba nasıl bende yapabilirim bunu?
Merhaba. Instagram'da surekli birilerinin fotograflarini goruyorum ustunde sponsorlu yaziyor. Acaba nasıl bende yapabilirim bunu?
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #2 Sanırım profesyonel hesaba geçiş yapıp daha sonra profilinizden reklam araçlarını kullanmanız gerekiyor. Yanlışta biliyor olabilirim.
Sanırım profesyonel hesaba geçiş yapıp daha sonra profilinizden reklam araçlarını kullanmanız gerekiyor. Yanlışta biliyor olabilirim.
asilaslan Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #3 enesaak dedi: Sanırım profesyonel hesaba geçiş yapıp daha sonra profilinizden reklam araçlarını kullanmanız gerekiyor. Yanlışta biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler.
enesaak dedi: Sanırım profesyonel hesaba geçiş yapıp daha sonra profilinizden reklam araçlarını kullanmanız gerekiyor. Yanlışta biliyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #4 asilaslan dedi: Anladim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer dediğim şekilde oluyor ise çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
asilaslan dedi: Anladim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Eğer dediğim şekilde oluyor ise çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
asilaslan Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #5 enesaak dedi: Rica ederim. Eğer dediğim şekilde oluyor ise çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir denedigimde yazacağim.
enesaak dedi: Rica ederim. Eğer dediğim şekilde oluyor ise çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdir denedigimde yazacağim.