Instagram'da not kısmı hesapta yok

Swanyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bundan 1 ay önce not kısmı vardı hatta arkadaşlarla falan not yazıyorduk. Bir gün bir daha not yazmak için girdiğimde not kısmı yoktu. Dedim herhalde güncel falan değil Play Store'ye girdiğimde günceldi. Dedim diğer hesabıma bakım orada not yeri vardı. Acaba bir yardımcı olur musunuz not kısmı için?

Telefon sürümü: 11.

İnstagram uygulamaya değil hesaplara güncellemeleri getiriyor veya kaldırıyor, bekleyip düzelmesi için dua etmekten başka çözümü yok suanlik.

Instagram bu tür özellikleri genellikle hesaptan hesaba göre veriyor. Her hesaba aynı zaman içerisinde ulaşmıyor.

Biraz daha bekleyebilirsiniz.

Yeni hesap aç veya diğer hesaba geç not kısmına gir sonra kendi hesabına geçip not kısmına girince düzelir.

Instagram bu tür özellikleri genellikle hesaptan hesaba göre veriyor. Her hesaba aynı zaman içerisinde ulaşmıyor.

Biraz daha bekleyebilirsiniz.
Usta vardı ama önceden
İnstagram uygulamaya değil hesaplara güncellemeleri getiriyor veya kaldırıyor, bekleyip düzelmesi için dua etmekten başka çözümü yok suanlik.
Saçma ya bir arkadaşımdada reels izleme yok :/

Yeni hesap aç veya diğer hesaba geç not kısmına gir sonra kendi hesabına geçip not kısmına girince düzelir.
Kanka komple not kısmı yok arkadaşlar yazsa bile göremiyorum

Usta vardı ama önceden.

Saçma ya bir arkadaşımdada Reels izleme yok :/

Kanka komple not kısmı yok arkadaşlar yazsa bile göremiyorum.

Not kısmı dediğim şey mesaj yeri işte aynısı bende de oluyordu 2. hesaptan mesajlara girip yeniliyordum sonra kendi hesabımda mesaj yerini yenileyince düzeliyordu.

Hesabınızda sıkıntı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…