OmurOzan Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #1 iOS 16.2 kullanıyorum, telefonum son sürüme güncel Instagram desteklemekte. Instagram'ın bekleyen güncellemesi yok ancak yeni gelen notlar özelliğine erişemiyorum.
iOS 16.2 kullanıyorum, telefonum son sürüme güncel Instagram desteklemekte. Instagram'ın bekleyen güncellemesi yok ancak yeni gelen notlar özelliğine erişemiyorum.
Furkan000110 Picopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 109 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #2 Aynı sorun bendede var sanırım ihtar aldığım için olabilir ama yinede instagrama geri bildirim yaptım cevap yok henüz
Aynı sorun bendede var sanırım ihtar aldığım için olabilir ama yinede instagrama geri bildirim yaptım cevap yok henüz
florieyollarda Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 427 Çözümler 13 2 Aralık 2022 #3 Furkan000110 dedi: Aynı sorun bende de var sanırım ihtar aldığım için olabilir ama yine de Instagram'a geri bildirim yaptım cevap yok henüz. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var ancak hiç ihtar almadım.
Furkan000110 dedi: Aynı sorun bende de var sanırım ihtar aldığım için olabilir ama yine de Instagram'a geri bildirim yaptım cevap yok henüz. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var ancak hiç ihtar almadım.