A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar PC'den instagrama giremiyorum diye şifreyi yeniledim ama girerken kod gönderdik diyor. Benim telefon SIM kartı bozuldu başka yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022
Arkadaşlar PC'den instagrama giremiyorum diye şifreyi yeniledim ama girerken kod gönderdik diyor. Benim telefon SIM kartı bozuldu başka yolu yok mu?
murataldemir Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #2 Şifremi unuttum yapıp e-posta seçeneğini seçmen gerek sanırım. Başka yöntem dene gibi bir ibare bulunuyor mu?
Şifremi unuttum yapıp e-posta seçeneğini seçmen gerek sanırım. Başka yöntem dene gibi bir ibare bulunuyor mu?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.574 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Haziran 2022 #3 Ardisos dedi: Arkadaşlar PC'den instagrama giremiyorum diye şifreyi yeniledim ama girerken kod gönderdik diyor. Benim telefon SIM kartı bozuldu başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef başka yolu yok. İlla da o kod lazım.
Ardisos dedi: Arkadaşlar PC'den instagrama giremiyorum diye şifreyi yeniledim ama girerken kod gönderdik diyor. Benim telefon SIM kartı bozuldu başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef başka yolu yok. İlla da o kod lazım.
A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #4 murataldemir dedi: Şifremi unuttum yapıp e-posta seçeneğini seçmen gerek sanırım. Başka yöntem dene gibi bir ibare bulu. Genişletmek için tıkla... E-posta ya tıklıyorum hesaba giriş yap diyorum girerken bağlantı geçersiz tarzı mesajlar geliyor. Ve ben iki aşamalı doğrulama yapmıştım iPad bozulmadan önce bozulunca kodlar orada kaldı giriş yapamıyorum.
murataldemir dedi: Şifremi unuttum yapıp e-posta seçeneğini seçmen gerek sanırım. Başka yöntem dene gibi bir ibare bulu. Genişletmek için tıkla... E-posta ya tıklıyorum hesaba giriş yap diyorum girerken bağlantı geçersiz tarzı mesajlar geliyor. Ve ben iki aşamalı doğrulama yapmıştım iPad bozulmadan önce bozulunca kodlar orada kaldı giriş yapamıyorum.