Instagram'da ofisteki Wi-Fi ile gönderileri beğenemiyorum

animloss

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,
Ofisteki Wi-Fi'ye bağlandığım zaman Instagram'daki postları beğenemiyorum. Aşağıdaki hatayı alıyorum. Evdeki internetime veya mobil veriye bağlıysam sıkıntı olmuyor. Diğer arkadaşlarımda da benzer sorunlar var. Sebebi ne olabilir? (Türk Telekom internet, TP-Link Archer VR-300 Modem kullanıyoruz.)

1626518939536.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Staj yaptığım dönemlerde de aynısı bende de oluyordu, diğer çalışanlarda da oluyordu. VPN kullanarak hallediyorduk çözümü. Deneyin belki çalışabilir.

O nasıl oluyor hocam? Bizim okulda da öyle bir olay vardı.
Modem arayüzünden veya kullandığınız cihazın Wi-Fi ayarlarından değiştirebiliyorsunuz.
IP adresini çeken sunucuyu değiştiriyorsunuz. Kullanılan sunucuya göre gecikmeleri ve bağlantı hatalarını giderebiliyor. Cloudflare'in sunucusunu öneririm.

Merhaba arkadaşlar,
Ofisteki Wi-Fi'ye bağlandığım zaman Instagram'daki postları beğenemiyorum. Aşağıdaki hatayı alıyorum. Evdeki internetime veya mobil veriye bağlıysam sıkıntı olmuyor. Diğer arkadaşlarımda da benzer sorunlar var. Sebebi ne olabilir? (Türk Telekom internet, TP-Link Archer VR-300 Modem kullanıyoruz.)

Eki Görüntüle 1110346
Engel vardır. Güvenli internet misali.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı