İnstagram'da private hesaba rastgele kişiler istek atıyor

LDPli Gabimaru

Centipat
Makaleler
1
Yer
Samsun Çarşamba
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics

Acer Aspire 3 Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba hocalarım, aynı başlıkta gördüğünüz gibi rastgele hesaplardan takip isteği alıyorum. İstek atanlar genelde herhangi bir yerden takipleşmediğim ve tanımadığım kişiler. Bunlar dolandırıcı falan mı yoksa bot hesap mı?

Bot hesap olup olmadığını takip ettiği ve takipçilerinden bir nebze anlayabilirsiniz. Onun haricinde Özel Hesap'tan takip ettiğiniz sosyal medya hesaplarına dikkat edin.

Bot hesap olup olmadığını takip ettiği ve takipçilerinden bir nebze anlayabilirsiniz. Onun haricinde Özel Hesap'tan takip ettiğiniz sosyal medya hesaplarına dikkat edin.
2 hesap 1 kişi takip ediyor, diğer hesap 255 kişi takip ediyor. Takip ettiklerimde genellikle ünlü kişiler ve çevrem var.

2 hesap 1 kişi takip ediyor, diğer hesap 255 kişi takip ediyor. Takip ettiklerimde genellikle ünlü kişiler ve çevrem var.

Ünlü insan/sayfaları son takip edenlere istek atıp bu sayede takipçi sayısını arttırmayı hedefleyen veya reklam yapmak isteyen hesaplar olabiliyor.

Sizi stalklamak isteyen kızlar olabilir. Prim vermeyin istekleri kutuda bekletin cevap vermeyin.
Kız?? Daha önce herhangi bir sevgilim veya kız arkadaşım olmadı, beni neden stalklasınlar zaten?

Olmadığı içindir? Bu devirde temiz erkek bulunmuyor. Sizinle tanışmak istiyorlar bence ama özgüvensizler. Okulda var mı size bakan, göz teması arayan?
Meslek lisesinde okuyorum ve sınıfımda kız yok, koskoca okulda 3 kız falan var zaten.

Hocam böyle şeyleri sorgulamak saçma. Bilmiyorsanız geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…