Merhaba dünden beri Instagram'da Reels'ler ve storylere giremiyorum açılmıyor sonrasında düzeliyor sonrasında tekrar bozuluyor. İnterneti vs her şeyi denedim bir problemim yok. Sunucusal bir hata mı sizce?
Merhaba dünden beri Instagram'da Reels'ler ve storylere giremiyorum açılmıyor sonrasında düzeliyor sonrasında tekrar bozuluyor. İnterneti vs her şeyi denedim bir problemim yok. Sunucusal bir hata mı sizce?
Artı olarak mesajlaşmamda problem yok uygulamanın amacı kalmadı ve yedek telefondayım kendisi biraz eski kasıyor ama forumda bir kişide daha bu konuyu görmüştüm.
Şimdi sizin için 3 farklı cihazımdan birkaç farklı hesabım üzerinde denedim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Uygulama güncel değilse güncelleyin bir hocam olmazsa kaldırıp yeniden yükleyin ara ara böyle takılmalar olabilir belki
Şimdi sizin için 3 farklı cihazımdan birkaç farklı hesabım üzerinde denedim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Uygulama güncel değilse güncelleyin bir hocam olmazsa kaldırıp yeniden yükleyin ara ara böyle takılmalar olabilir belki.
Hocam internetimden dolayı olabilir çünkü YouTube'da gezinirken ev bomboş kimse olmamasına rağmen bir anda 360P'ye alıyor videoyu internetimden dolayı da olabilir yani amma velakin cihaz eski olduğundan uygulama güncelleme işim sakat maalesef yeni telefon alana kadar.
Hocam internetimden dolayı olabilir çünkü YouTube'da gezinirken ev bomboş kimse olmamasına rağmen bir anda 360P'ye alıyor videoyu internetimden dolayı da olabilir yani amma velakin cihaz eski olduğundan uygulama güncelleme işim sakat maalesef yeni telefon alana kadar.