T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Birinin profiline girince internet bağlantısı yok uyarısı veriyor. Beni engellemiş mi oluyor? Fakat beni engellemiş olsa "Instagram Kullanıcısı" yazması gerekmez mi? Neden böyle oluyor?
Birinin profiline girince internet bağlantısı yok uyarısı veriyor. Beni engellemiş mi oluyor? Fakat beni engellemiş olsa "Instagram Kullanıcısı" yazması gerekmez mi? Neden böyle oluyor?
LocalBey Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Başka bir profilde de aynı hatayı veriyor mu yoksa spesifik bir profilde mi sadece bu sorunu yaşıyorsunuz?
Başka bir profilde de aynı hatayı veriyor mu yoksa spesifik bir profilde mi sadece bu sorunu yaşıyorsunuz?
T TheDexuS Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 LocalBey dedi: Başka bir profilde de aynı hatayı veriyor mu yoksa spesifik bir profilde mi sadece bu sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet başka bir profilde de aynı şekilde gözükmüyor.
LocalBey dedi: Başka bir profilde de aynı hatayı veriyor mu yoksa spesifik bir profilde mi sadece bu sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet başka bir profilde de aynı şekilde gözükmüyor.