Ömer404 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Profilime müzik eklemek istiyorum. Fakat müziği koyduktan sonra çık gir yaparsam veya Instagram'ı arkaplana alırsam müzik gidiyor. Çözümü nedir?
Profilime müzik eklemek istiyorum. Fakat müziği koyduktan sonra çık gir yaparsam veya Instagram'ı arkaplana alırsam müzik gidiyor. Çözümü nedir?
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 12 Şubat 2025 #2 Bende de aynı sorun oluyor hesaptan çık gir yaptığımda düzeliyor ama bis süre sonra tekrar gidiyor. Bende çözüm bulamadım.
Bende de aynı sorun oluyor hesaptan çık gir yaptığımda düzeliyor ama bis süre sonra tekrar gidiyor. Bende çözüm bulamadım.
Ömer404 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 XGAMERR dedi: Bende de aynı sorun oluyor hesaptan çık gir yaptığımda düzeliyor ama bis süre sonra tekrar gidiyor. Bende çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, fakat gene bozulur mu bilmiyorum.
XGAMERR dedi: Bende de aynı sorun oluyor hesaptan çık gir yaptığımda düzeliyor ama bis süre sonra tekrar gidiyor. Bende çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı, fakat gene bozulur mu bilmiyorum.
XGAMERR Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 2 12 Şubat 2025 #4 Ömer404 dedi: İşe yaradı, fakat gene bozulur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Belli sürede bir bozuluyor ben her seferinde çıkıp geri giriyorum.
Ömer404 dedi: İşe yaradı, fakat gene bozulur mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Belli sürede bir bozuluyor ben her seferinde çıkıp geri giriyorum.