Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.784 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 6 Aralık 2023 #1 Meraktan soruyorum. YouTube'ta Shorts videoları yayınlıyorum ama tutmuyor. Instagram'da tutma olasılığı veya algoritması nasıl işliyor? Keşfete çıkma olasılığım YouTube'tan yüksek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Meraktan soruyorum. YouTube'ta Shorts videoları yayınlıyorum ama tutmuyor. Instagram'da tutma olasılığı veya algoritması nasıl işliyor? Keşfete çıkma olasılığım YouTube'tan yüksek mi?
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 6 Aralık 2023 #2 Spam yapmaktan çekinmemek gerekli atıyorum 2'şer 3'er instagram, youtube, tiktok hesaplarına her gün düzenli olarak atabilirsin. Sonuçta içerik bir kere senden çıktığı zaman istediğin yere yayımlayabilirsin.
Spam yapmaktan çekinmemek gerekli atıyorum 2'şer 3'er instagram, youtube, tiktok hesaplarına her gün düzenli olarak atabilirsin. Sonuçta içerik bir kere senden çıktığı zaman istediğin yere yayımlayabilirsin.