Instagram'da Reels'lerde cinsel içerikli videolar çıkmaya başladı

merkestayn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Bir anda olmaya başladı. Sebebi ne olabilir? Hesabım çalınmış olabilirim. Düzeltmem mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram profilinden sağ üstteki 3 çizgiye tıklayıp "önerilen içerikler"i seç. Sonrasında 'önerilen içerikleri sıfırla' ve ileri de. "Önerilen içerikleri sıfırla"yı birkaç kez seçtikten sonra artık keşfetin tamamen sıfırlanmış oluyor.

Instagram profilinden sağ üstteki 3 çizgiye tıklayıp "önerilen içerikler"i seç. Sonrasında 'önerilen içerikleri sıfırla' ve ileride. "önerilen içerikleri sıfırla"yı birkaç kez seçtikten sonra artık keşfetin tamamen sıfırlanmış oluyor.

Ben bilmiyordum bu faydalı bilgi için teşekkürler hocam.

Instagram profilinden sağ üstteki 3 çizgiye tıklayıp "önerilen içerikler"i seç. Sonrasında 'önerilen içerikleri sıfırla' ve ileride. "önerilen içerikleri sıfırla"yı birkaç kez seçtikten sonra artık keşfetin tamamen sıfırlanmış oluyor.

Hocam o dediğiniz yeri tam bulmadım görsel atma imkanınız var mı?

Son düzenleme:
Ben bilmiyordum bu faydalı bilgi için teşekkürler hocam.

Hocam o dediğiniz yeri tam bulmadım görsel atma imkanınız var mı?
images.png

Buyrun bu yer de. Uygulamanız güncel değilse güncelleyin

Buldum hocam çok teşekkürler.
Rica ederim hocam. Bu sıralar instagram algoritması bozuk. Bana da emzirenler mi dersin onlyfansçılar mı dersin, etkileşim yüksek olduğu için keşfete düşüyorlar. Videoyu biraz izleyince sana aynı içerikte başka videolar çıkartıyor. Beğenmene gerek yok biraz izlemen yetiyor videoyu. Hatta bir aralar reels herkeste full kavga videoları, +18, cinayet videolarıyla dolmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı