Instagram'da satılan 150 TL'lik RDR2 güvenilir mi?

Q KLAVYE

Femtopat
Daha fazla  
Yorumlara baktığımda Online olmadıklarını gördüm bu normal bunda sıkıntı yok ama güvenilirler mi? Elden Ring almayı düşünüyorum. Aldım diyelim ileride Online oynamak istersem eski hesaptan devam edebilir miyim?

Satıcıya bağlı eğer satıcı iyi ise ofline oynamana izin verir eğer kötü ise hesabın şifresini değiştirir ortada bırakır. Hesap kiralama oluyor aslında bu satın alma değil. İnstagramdan alınmaz ayrıca başka siteler var.
Araştırırsanız bulabilirsiniz.

Yorumlara baktığımda Online olmadıklarını gördüm bu normal bunda sıkıntı yok ama güvenilirler mi? Elden Ring almayı düşünüyorum. Aldım diyelim ileride Online oynamak istersem eski hesaptan devam edebilir miyim?

Kardeşim git 25 TL'ye İtemsatış'dan al. Orada da hesap verecekler. Instagram'da 150 TL İtemsatış'da 25 TL.

Satıcıya bağlı eğer satıcı iyi ise ofline oynamana izin verir eğer kötü ise hesabın şifresini değiştirir ortada bırakır. Hesap kiralama oluyor aslında bu satın alma değil. Instagram'dan alınmaz ayrıca başka siteler var.
Araştırırsanız bulabilirsiniz.

Önerebileceğiniz bir yer var mı? Kabasakal diye bir site duymuştum.

Önerebileceğiniz bir yer var mı? Kabasakal diye bir site duymuştum.
Çok tavsiye etmiyorum hesap satın almayı. İnternette bile biraz araştırsanız bir sürü hesap bulabilirsiniz zaten. Onlar da internetteki hesapları alıp bizim kendi hesabımız diye parayla millete satıyorlar. İnternetten bakmakla uğraşamam derseniz GameSatis, İtemSatis ya da Kabasakal'da bulunuyor hesap. Bir süre sonra patlama olasılığı yüksek ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı