Instagram'da satılan AirPods'lar alınır mı?

Bende Instagram üzerinden akıllı saat alacağım fakat güvenemiyorum ne geleceği belli değil ya parayı alıp resimde olandan alakasız bir şey gönderir beni mağdur eder diye almak istemiyorum.
Kimsenin günahını almak istemem ama Instagram üzerinden satışların geneli kalitesiz oluyor, deneyimlemiş arkadaşlarınız varsa onların referanslarıyla kaliteli bir şeyler alabilirsiniz anca.

Alınmaz hocam replika onlar onun yerine AliExpress'te satılanlar var orijinal olduğu iddia edilen hatta seri no'suda uyuşan onlara bakabilirsiniz.
Orijinal bir ürün alıp binlerce ürünün seri numarası kısmına orijinal ürünün seri numarasını yazan Çin ürünlerinden mi? Geçenlerde bir arkadaş böyle AirPods 3. nesil almış. Seri numarasında garantisi bitmiş görünüyordu

Marka takıntım yok fakat AirPods'un tasarımı hoşuma gidiyor.

Şimdi ufak bir matematik, Apple'ın onca paraya sattığı malı bu adamlar niye size tutup da 270 TL'ye versin ki? Bence açık bir soru yeterince, ya orijinal alın ya da konu açın öneri yapılsın.

@Mansion'ı etiketlerseniz yardımcı olur kendisi.

Tamamda orijinal demedim ki 1:1 copy dedim.

Evet hocam onlardan bahsediyorum. Bir tane videoda görmüştüm gecikme falan yok diyorlardı o yüzden onu dedim.

Bayağı yorumu olan bir sayfa buldum. Bütçem maksimum 300 TL. Bu sayfada 270 TL'ye 1:1 süper copy AirPods 2 buldum. Sizce alınır mı? Ya da kullanan var mı?

İnanılmaz aynı bir kopya. Söylenenlere göre AirPods ile neredeyse aynı hiçbir fark yok. Sadece üretici farklı. Denemedim ama deneyenler öyle söylüyor. Hatta Apple sitesinde orijinal diye gözüküyormuş. Onlar AliExpress'ten getiriyorlar.

Tamam da orijinal demedim ki 1:1 copy dedim.

Bilemiyorum, yine de bana sıkıntılı geliyor. Onlarca para olan şeyin 300 TL'ye kadar inmesi falan, ben almazdım ama karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…