Sefaydann Femtopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #31 ViooYa dedi: Bunu kuzenlerinize sorabilirsiniz bence. Ülkenin durumu pek iyi değil bunun herkes farkında ancak kaynağının nereye gittiği belli olmayan şeyler için de kaçak işlere girmeyin. Genişletmek için tıkla... Asker akrabam aldı onlara şu an aynı yerde görevde değil bende isteyemem.
ViooYa dedi: Bunu kuzenlerinize sorabilirsiniz bence. Ülkenin durumu pek iyi değil bunun herkes farkında ancak kaynağının nereye gittiği belli olmayan şeyler için de kaçak işlere girmeyin. Genişletmek için tıkla... Asker akrabam aldı onlara şu an aynı yerde görevde değil bende isteyemem.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 10 Eylül 2022 #32 Bu konu hakkında çok konuşmayacağım. Halis Keskin ismini araştır sonra karar ver. Konuyu takipten çıkıyorum.
Bu konu hakkında çok konuşmayacağım. Halis Keskin ismini araştır sonra karar ver. Konuyu takipten çıkıyorum.
Sefaydann Femtopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #33 ViooYa dedi: Bu konu hakkında çok konuşmayacağım. Halis Keskin ismini araştır sonra karar ver. Konuyu takipten çıkıyorum. Genişletmek için tıkla... Şehidimiz çıkıyor nerde arastirmaliyim
ViooYa dedi: Bu konu hakkında çok konuşmayacağım. Halis Keskin ismini araştır sonra karar ver. Konuyu takipten çıkıyorum. Genişletmek için tıkla... Şehidimiz çıkıyor nerde arastirmaliyim
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 10 Eylül 2022 #34 Sefaydann dedi: Şehidimiz çıkıyor, nerede arastirmaliyim? Genişletmek için tıkla... Nedenini araştır, zaten anlarsın ne söylemek istediğimi. 3-5 kuruş ucuz diye kaçak almayın. Tek tavsiyem budur.
Sefaydann dedi: Şehidimiz çıkıyor, nerede arastirmaliyim? Genişletmek için tıkla... Nedenini araştır, zaten anlarsın ne söylemek istediğimi. 3-5 kuruş ucuz diye kaçak almayın. Tek tavsiyem budur.