Instagram'da sıfır takipçi ile mavi tik alınır mı?

BrMaz

Decapat
Herkese merhabalar, uzun zamandır araştırdığım bu konuyu gerçekliğe kavuşturmak istiyorum. Instagram üzerinde bazı hesapların 0 takipçi ile (doğrulanmış hesap) mavi tik aldığını gördüm. Bu beni biraz şaşırtmıştı ve kafaya koymuştum, bende alacaktım. Google'da arama yaptığımda karşıma çeşitli forumlar, reklam siteleri vb. sonuçlar çıktı. Tüm vaktimi bu forum sitelerine harcadım ama 2 hafta süren bu çabam sonucu hüsranla bitmişti. Çünkü yabancı kaynaktan okuduğum bir bilgi sayesinde gerçeği öğrenmiştim.

Kısaca anlatmak gerekirse bu hesaplar isimlerinden de anlaşılacağı üzere hep yabancı ve ünlü isimler. Bu isimleri Twitter'dan arattığımızda Instagram hesaplarının çalındığını belirttiklerini görebilirsiniz. Yani hiçbir forum veya site ile mavi tik almak mümkün değildir. Tüm o gördüğümüz hesaplar gerçekten ünlülere ait çalınmış hesaplar. Peki bu çalan kişi neden isim değiştirmiyor? Doğrulanmış bir hesabın ismini değiştirmek aynı YouTube ve Twitter'da olduğu gibi doğrulamayı kaybeder. Bu forumlar ve reklam siteleri sadece hesabınızı ve kişisel bilgilerinizi çalmak için. Ayrıyeten bir zaman kaybı.

Leon Seidel: Ünlü alman aktör. Çalınmış olan hesabı: @Leon. Seidel.
Anatoli Yevgenyeviç Karpov: Rus satranç büyükustası. Çalınmış olan hesabı: @Karpov_chess_official.
Donald Jecker: Amerikan futbolu oyuncusu. Çalınmış olan hesabı: @Donaldjecker.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kısmı da İnstagramın kendisi tarafından açılan test hesapları.

Çoğu test hesabı ön erişimde olan hesaplar yani Instagram'ın kendi hesabı, mavi tik alabilmek için o isimde alan adınız olmalı ve .com olmalı ve burada bitmiyor bu yöntemle mavi tik almak istiyorsanız Client'iniz olmalı Client'te bulunmaz nimet.
Cüzdanının fotoğrafını gönderenler mavi tık aldığını iddia ediyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.

O taklitten kapananlar hesaplar için diye biliyorum formlara gonderiyorsunuz ama o formları bulmak sıkıntı her forma bakmıyorlar.

Kendi bildiğim birşey değil bende forumda görmüştüm

Son düzenleme:
Edit: Arkadaşlar instagram linkini bıraktığım 2 hesabı kapatmış bulunmakta. Tek kalan hesapta sahibine verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…