Instagram'da şikayet için kimlik göstermek sorun çıkartır mı?

bjk07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim eski bir Instagram hesabım vardı bunu kapatmak için Instagram beni taklit eden birisi var diye bir yerden şikayet ettim. Bunu da YouTube'da bir kanalda gördüm. Ama videonun tamamını izlemedim adam kimliğin özel kısmını isterseniz kapatabilirsiniz demiş sonradan fark ettim. Ben onu dinlemeden kimliğin her yeri gözükecek şekilde attım bir korkmadım değil kimliğime bir şey yaparlar mı diye, böyle bir şey yapan oldu mu daha önce yapan varsa bilgi verebilir mi herhangi bir şey oldu mu diye?

Kimlik bilgileriniz zaten defalarca e-devlet aracılığı ile sızdırıldı. Bulup kötü şeyler yapmak isteyen kişiler zaten yapabilir. Korkmanıza gerek yok.

Hiçbir şey olmaz.

Kimlik bilgileriniz zaten defalarca e-Devlet aracılığı ile sızdırıldı. Bulup kötü şeyler yapmak isteyen kişiler zaten yapabilir. Korkmanıza gerek yok.

Ne bileyim reis adam videoda kapatabilrisiniz deyince bir huylandım.

Türkiye Vatandaşlarının zaten "Sorgu Paneli" olarak adlandırılan merniste bütü verileri sızdırıldı. Korkmanıza gerek yok. İnstagram gibi bir şirket böyle bir şey yapamaz da. O sadece hesabın gerçekten size ait olup olmadığını anlamak içindir.

Bahsettiğim siteye insanlar 10 dakika içerisinde ulaşabiliyor. T.C Numaranı bulmak isteyen bir kişi zaten 10 dakika içinde bütün verilerini önüne serer. T.C ile de bu zamanda pek bir şey yapılmıyor. Korkmanıza gerek yok, iyi forumlar.

Instagram çalışanları kimliğinle bir şey yapmaz, olur da o fotoğraflar başkaları tarafından ele geçirilirse diye gizleyin demiştir. Gizlemediysen de çok büyük bir sorun olacağını sanmam.

E Devlet'te 2 adımlı doğrulama açıp kalanına çok takmayın. Neredeyse her bilgi internette var.

Kredi kartı gibi kimliğimiz olduğu için en önemli yerlerde makinelerde okutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…