ReallyxD Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar daha önceden takip ettiğim ama sonradan dondurulan ya da silinen hesapları nasıl görebilirim?
Arkadaşlar daha önceden takip ettiğim ama sonradan dondurulan ya da silinen hesapları nasıl görebilirim?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 19 Haziran 2025 #2 Takipçi listenize girdiğinizde dondurulan hesapları görebilirsiniz. "Dondurulmuş hesaplar" olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Takipçi listenize girdiğinizde dondurulan hesapları görebilirsiniz. "Dondurulmuş hesaplar" olarak gözüküyor.
KS KS ReallyxD Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 Ben10Ultimate dedi: Takipçi listenize girdiğinizde dondurulan hesapları görebilirsiniz. "dondurulmuş hesaplar" olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Onları çıkardım ama takip ettiklerim kaldı işte. Artı 0 Eksi
Ben10Ultimate dedi: Takipçi listenize girdiğinizde dondurulan hesapları görebilirsiniz. "dondurulmuş hesaplar" olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Onları çıkardım ama takip ettiklerim kaldı işte.