4 453075 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 304 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Instagram platformunda takip ettiklerimi takip edinleri gizlemek istiyorum. Hesap gizli hesaptır ona göre tavsiyede bulunun. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2024
Merhaba. Instagram platformunda takip ettiklerimi takip edinleri gizlemek istiyorum. Hesap gizli hesaptır ona göre tavsiyede bulunun.
M musti9784653 Kilopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 481 28 Mayıs 2024 #2 Her gun duzenlı olarak random ınsanları takıp et gizlemek istediğin insanlar arada kaynayacak kimse fark etmeyecek.
Her gun duzenlı olarak random ınsanları takıp et gizlemek istediğin insanlar arada kaynayacak kimse fark etmeyecek.
F Ferhundedemir Femtopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mayıs 2024 #3 bunu sanırım sadece mavi tikli hesaplar yapabiliyor o da takipçilerini gizleme, takip ettiklerini gizleme de oluyor mu bilmiyorum ama oluyorsa da mavi tikli olman gerekiyor
bunu sanırım sadece mavi tikli hesaplar yapabiliyor o da takipçilerini gizleme, takip ettiklerini gizleme de oluyor mu bilmiyorum ama oluyorsa da mavi tikli olman gerekiyor