Instagram'da takip et diyince "Daha sonra tekrar dene" hatası

kadirlette

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydır garip bir sorun ile karşı karşıyayım. 43.5k takipçili bir Instagram hesabının yöneticisiyim. Sayfanın durumu çok iyi aylık 7-10 milyon erişim alıyorum. Sorunum şu; ben Instagram'da bazı hesapları takip edemiyorum, aynı şekilde takip edemediğim hesaplar da beni takip edemiyor. İki taraf da daha sonra tekrar dene şeklinde hata alıyor. Dediğim gibi 1 aydır bu sorunla karşı karşıyayım ve sadece bazı hesaplarla takipleşemiyorum. Ne yapabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim fakat olmadı, + olarak denediklerimi yazıyorum. 2 gün hesabı dinlendirdim fakat işe yaramadı. Verileri temizledim tekrar giriş yaptım olmadı, şifreyi değiştirdim tekrar giriş yaptım olmadı. Yani ne saçma bi sorun bu bilmiyorum. Kural ihlali yapacak olan herhangi bir davranışta da bulunmadım, 3.parti uygulamalar da kullanmadım.

Denedim fakat olmadı, artı olarak denediklerimi yazıyorum. 2 gün hesabı dinlendirdim fakat işe yaramadı. Verileri temizledim tekrar giriş yaptım olmadı, şifreyi değiştirdim tekrar giriş yaptım olmadı. Yani ne saçma bir sorun bu bilmiyorum. Kural ihlali yapacak olan herhangi bir davranışta da bulunmadım, 3.parti uygulamalar da kullanmadım.

Kendi kişisel hesabımda dediğin sorunların aynısını tıpatıp yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı