freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Instagram'da takipçi gizlemek istiyorum. Hesap gizli, beni takip eden birisi göremez ama beni takip edenlerinde görmesini istemiyorum. Nasıl yapılabilir?
Instagram'da takipçi gizlemek istiyorum. Hesap gizli, beni takip eden birisi göremez ama beni takip edenlerinde görmesini istemiyorum. Nasıl yapılabilir?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Yapılabileceğini sanmıyorum. Gizlilik ayarlarından bulabilirsiniz belki.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 Aeronight dedi: Yapılabileceğini sanmıyorum. Gizlilik ayarlarından bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Çok kurcaladım hocam.
Aeronight dedi: Yapılabileceğini sanmıyorum. Gizlilik ayarlarından bulabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Çok kurcaladım hocam.