S SUAD Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben Instagram'da kolay ve ücretsiz takipçi kasma yöntemlerini bilmek istiyorum. GT falan gibi değil daha kolay ve verimli bir yöntem var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Merhaba. Ben Instagram'da kolay ve ücretsiz takipçi kasma yöntemlerini bilmek istiyorum. GT falan gibi değil daha kolay ve verimli bir yöntem var mı?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Güzel, özgün içerik üreterek takipçi kazanabilirsiniz. Takipçi satın alma, GT, takipçi kasma gibi yöntemler bir yerden sonra işe yaramaz gibi.
Güzel, özgün içerik üreterek takipçi kazanabilirsiniz. Takipçi satın alma, GT, takipçi kasma gibi yöntemler bir yerden sonra işe yaramaz gibi.
S SUAD Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Abdullah_AKD dedi: Güzel, özgün içerik üreterek takipçi kazanabilirsiniz. Takipçi satın alma, GT, takipçi kasma gibi yöntemler bir yerden sonra işe yaramaz gibi. Genişletmek için tıkla... doğru ama içerik fikrini denedim ama çok vakit alıcı bi şey olduğundan braktım
Abdullah_AKD dedi: Güzel, özgün içerik üreterek takipçi kazanabilirsiniz. Takipçi satın alma, GT, takipçi kasma gibi yöntemler bir yerden sonra işe yaramaz gibi. Genişletmek için tıkla... doğru ama içerik fikrini denedim ama çok vakit alıcı bi şey olduğundan braktım