Instagram'da telif nasıl atılır?

• Konuyu başlatan Leoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.229

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Omagle'den biriyle konuşmuştuk bayağı troll döndürdük sonrasında videoda olduğunu söyleyip paylaşmak istediğini söyledi, ben de istemedim. Sonrasında yüzümü sansürleyip paylaşmış ama sesim duyuluyor gene de istemedim. Telif atmak istememin nedeni de hem soruyor ben hayır diyorum ama paylaşıyor.

Telif falan atabileceğini sanmıyorum çünkü omegle public bir ortam orada insanlar seni kayıt edebilir sen onları edebilirsin bunu göze alarak oraya giriyorsun en fazla yapabileceğin video sahibine ulaşıp kaldırmasını istemek. Dava falan açılabilir mi pek emin değilim sonuçta videoda yüzün de blurluymuş onun sen olduğuna dair bir kanıt yok.

Telif falan atabileceğini sanmıyorum çünkü omegle public bir ortam orada insanlar seni kayıt edebilir sen onları edebilirsin bunu göze alarak oraya giriyorsun en fazla yapabileceğin video sahibine ulaşıp kaldırmasını istemek. Dava falan açılabilir mi pek emin değilim sonuçta videoda yüzün de blurluymuş onun sen olduğuna dair bir kanıt yok.

Yok kanka yayınlamasın da aslında sıkıntı yok kötü bir şey yapmıyoruz sonuçt ama sordu ben istemediğimi söyledim ona rağmen paylaşmış anlamadım bunları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı