Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 18 Aralık 2022 #1 Sabah Instagram'dan biri mesaj attı. Nick değiştirmemi yoksa dava açacağını söyledi, tescilli marka ismiymiş. Instagram'da öyle bir şey var mı? Domaini var baktım. Değiştirmezsem bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2022
Sabah Instagram'dan biri mesaj attı. Nick değiştirmemi yoksa dava açacağını söyledi, tescilli marka ismiymiş. Instagram'da öyle bir şey var mı? Domaini var baktım. Değiştirmezsem bir sorun olur mu?
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 18 Aralık 2022 #2 Yok olmaz. O ismi zedeleyecek, zarar verecek veya o isim üzerinden dolandırıcılık yaparsan sıkıntı olur. Ama bunlar haricinden isim senin hakkındır çok istiyorsa para karşılığı satabilirsin.
Yok olmaz. O ismi zedeleyecek, zarar verecek veya o isim üzerinden dolandırıcılık yaparsan sıkıntı olur. Ama bunlar haricinden isim senin hakkındır çok istiyorsa para karşılığı satabilirsin.
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 Çok istiyorsa satın alsın sakın değişme.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.250 Makaleler 2 Çözümler 16 18 Aralık 2022 #4 Muhtemelen kullandığınız ismi kullanmak istiyor. Belirli bir fiyat ile satabilirsiniz.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 18 Aralık 2022 #5 zKEBAB dedi: Muhtemelen kullandığınız ismi kullanmak istiyor. Belirli bir fiyat ile satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet benim ismimin aynısı zaten sadece ortasına (_) koymuş, ismi almak istiyor.
zKEBAB dedi: Muhtemelen kullandığınız ismi kullanmak istiyor. Belirli bir fiyat ile satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet benim ismimin aynısı zaten sadece ortasına (_) koymuş, ismi almak istiyor.