Instagram'da topluca engelleme var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
İsmi lazım olmayan biri var. Takipçileriyle münakaşa etmeden duramıyorum. Hepsini topluca nasıl engellerim? 858 bin kişi toplamda.

Instagram'ın kendisinde topluca diye bir olay yok. 3. Şahıs uygulamalarda mümkün olabilir ama güvenli olacağını sanmıyorum.

İsmi lazım olmayan biri var. Takipçileriyle münakaşa etmeden duramıyorum. Hepsini topluca nasıl engellerim?
Manuel olarak engelleyiniz. En sagliklisi o, birde engellerken "Oluştarabileceği hesapları da engelle" diye bir seçenek olması lazım. Onuda seçin. Aynı e-posta numaraya hesap kurduğu zaman o hesaptan sizi göremiyorlar.

Manuel olarak engellediniz. En sagliklisi o, birde engellerken "Oluştarabileceği hesapları da engelle" diye bir seçenek olması lazım. Onuda seçin. Aynı e-posta numaraya hesap kurduğu zaman o hesaptan sizi göremiyorlar.
Takipçilerini engellemem lazım bahsettiğim elemanla derdim yok takipçileri ile var.

Hocam bilgi olarak ekleyeyim aynı anda çok kişiyi engellerseniz Instagram bunu olağan dışı aktivite olarak algılayabilir size kısıtlamalar koyabilir.

Bu yazımı okursanız bir macro oluşturup herkesi otomatik engelleyebilirsiniz. Sorunuz olursa cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…