K kadiruty Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Mesela birisinin profiline girdiğimde 200 kişiyi takip ediyorsa ben sadece 30 kişiyi görüyorum. Ama sorun şurada başka hesabımdan aynı kişiye baktığımda görebiliyorum hepsini.
Mesela birisinin profiline girdiğimde 200 kişiyi takip ediyorsa ben sadece 30 kişiyi görüyorum. Ama sorun şurada başka hesabımdan aynı kişiye baktığımda görebiliyorum hepsini.
C cryptoholms Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Hocam takipçilerini gizliye almış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS K kadiruty Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 cryptoholms dedi: Hocam takipçilerini gizliye almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey değil farklı hesabımdan görebiliyorum tüm takipçilerini. Artı 0 Eksi
cryptoholms dedi: Hocam takipçilerini gizliye almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey değil farklı hesabımdan görebiliyorum tüm takipçilerini.
C cryptoholms Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #4 O diğer hesabınızdan takip ediyor musunuz kadiruty dedi: Öyle bir şey değil farklı hesabımdan görebiliyorum tüm takipçilerini. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
O diğer hesabınızdan takip ediyor musunuz kadiruty dedi: Öyle bir şey değil farklı hesabımdan görebiliyorum tüm takipçilerini. Genişletmek için tıkla...