Instagram'da ülke engellemenin yolu var mı?

Merhaba, Instagram hesabımda keşfet kısmında sürekli Türkiye'den garip videolar çıkıyor. Araba videoları, arkaya damar müzik koyulan garip videolar falan çıkıyor. Bayağı bir zaman ayırıp "ilgilenmiyorum" seçeneğini seçtim ama yine çıkmaya başladı. Hesabımı işimle ilgili kişileri takip etmek için kullanıyorum keşfette 2 gönderi benim istediğim gibi gerisi garip videolardan oluşuyor. Bir keresinde bir yerde belirli bir ülkeden gönderileri engellemek diye bir şeyler okumuştum ama aradım bulamadım tekrar. Belirli bir ülkeden gönderileri engellemenin bir yolu var mı? Teşekkürler.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Ben de sizin dediğiniz gibi biliyordum ama hiç bu tarz videolar izlemedim. Normalde kendi Instagram hesabımda arkadaşlarımı da takip ediyordum ve belki onlar beğeniyor diye çıkıyor olabilir diyerek yeni bir Instagram hesabı açtım ve iş dışında hiçbir şey takip etmedim. Bir süre sadece iş ile ilgili gönderiler çıktı ama sonra yine bahsettiğim tarzda videolar falan çıkmaya başladı. Tahminim konumumdan dolayı karşıma Türkiye'de popüler olan videoları da çıkarıyor. O sebeple belki Türkiye'den gönderileri engelleyebilirsem çıkmaz diye bir arayıştayım.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Ben de sizin dediğiniz gibi biliyordum ama hiç bu tarz videolar izlemedim. Normalde kendi Instagram hesabımda arkadaşlarımı da takip ediyordum ve belki onlar beğeniyor diye çıkıyor olabilir diyerek yeni bir Instagram hesabı açtım ve iş dışında hiçbir şey takip etmedim. Bir süre sadece iş ile ilgili gönderiler çıktı ama sonra yine bahsettiğim tarzda videolar falan çıkmaya başladı. Tahminim konumumdan dolayı karşıma Türkiye'de popüler olan videoları da çıkarıyor. O sebeple belki Türkiye'den gönderileri engelleyebilirsem çıkmaz diye bir arayıştayım.
kardesım benımde 1 hafta çöktüğünden berı ınstagram kesfetımde doğa hayvan sacma seyler çıkıyo problemmı var genel yada bi çözümün varmı düzeldımı sende

Kardesım benim de 1 hafta çöktüğünden berı Instagram kesfetımde doğa hayvan saçma seyler çıkıyor problemmı var genel ya da bir çözümün var mı düzeldi mi sende.

Instagram algoritması yüzünden oluyormuş. Ben o gönderilerin hepsine, ilgilenmiyorum dedim ve keşfette hoşuma giden bütün gönderileri beğenip kaydettim. Artık genellikle görmek istediğim tarzda gönderiler çıkıyor. Çok nadir alakasız gönderiler çıkıyor.

Instagram algoritması yüzünden oluyormuş. Ben o gönderilerin hepsine, ilgilenmiyorum dedim ve keşfette hoşuma giden bütün gönderileri beğenip kaydettim. Artık genellikle görmek istediğim tarzda gönderiler çıkıyor. Çok nadir alakasız gönderiler çıkıyor.
biliyosun ınstagram da 10 günde 4 kere bi çökme durumu oldu yanı gözükmeyen sorunlar var galıba sorun devam edıyomu acaba çunku çöktüğü gün doğa resimleri çıkmaya başladı sende durum ne

Biliyosun Instagram da 10 günde 4 kere bir çökme durumu oldu yanı gözükmeyen sorunlar var galıba sorun devam edıyor mu acaba çunku çöktüğü gün doğa resimleri çıkmaya başladı sende durum ne.

Yukarıda yazdığım gibi yaptım, artık mesela 10 gönderiden 1 tanesi alakasız 9 tanesi benim görmek istediğim gibi çıkıyor.

Yukarıda yazdığım gibi yaptım, artık mesela 10 gönderiden 1 tanesi alakasız 9 tanesi benim görmek istediğim gibi çıkıyor.

Kafam şunu takılıyor çöktüğü gün neden birden kesfetım doga kedı resmı falan oldu hala sorun devvammı edıyor zamanlamı düzelıyor onu anlamadım bugün yıne bir çökme varmıs galıba

Kafam şunu takılıyor çöktüğü gün neden birden kesfetım doga kedı resmı falan oldu hala sorun devvammı edıyor zamanlamı düzelıyor onu anlamadım bugün yıne bir çökme varmıs galıba.

Hayır, Instagram algoritma denemesi yapıyor anladığım kadarıyla ve sizin karşınıza bu tarz farklı gönderiler çıkararak sizin neleri beğenip beğenmeyeceğinizi anlamaya çalışıyor. Bir sorun yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı