B Berk01 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 29 10 Ekim 2019 #1 Instagram'da story kısmına video atıyorum ama yükleniyor yazısında kalıyor. Ve en fazla çeyreği doluyor neden böyle oldu acaba fikri olan var mı? 1 haftadır böyle, yardımınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2019
Instagram'da story kısmına video atıyorum ama yükleniyor yazısında kalıyor. Ve en fazla çeyreği doluyor neden böyle oldu acaba fikri olan var mı? 1 haftadır böyle, yardımınız için teşekkürler.
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 10 Ekim 2019 #2 Ne kadar süre bekliyorsun? Video aşırı kaliteli olabilir veya internet upload hızın yavaş olabilir. O çeyreklik kısımda işleniyor olabilir çünkü. Artı 0 Eksi
Ne kadar süre bekliyorsun? Video aşırı kaliteli olabilir veya internet upload hızın yavaş olabilir. O çeyreklik kısımda işleniyor olabilir çünkü.
KS KS B Berk01 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 29 12 Ekim 2019 #3 tuggrul dedi: Ne kadar süre bekliyorsun? Video aşırı kaliteli olabilir veya internet upload hızın yavaş olabilir. O çeyreklik kısımda işleniyor olabilir çünkü. Genişletmek için tıkla... Valla 1 haftadır böyle geçen arkadaşa video atayım dedim dm den öğlen attığım video akşam gitmiş internet hızım iyi tuggrul dedi: Ne kadar süre bekliyorsun? Video aşırı kaliteli olabilir veya internet upload hızın yavaş olabilir. O çeyreklik kısımda işleniyor olabilir çünkü. Genişletmek için tıkla... instagram sunucusunda sıkıntı olabilir mi ? Artı 0 Eksi
tuggrul dedi: Ne kadar süre bekliyorsun? Video aşırı kaliteli olabilir veya internet upload hızın yavaş olabilir. O çeyreklik kısımda işleniyor olabilir çünkü. Genişletmek için tıkla... Valla 1 haftadır böyle geçen arkadaşa video atayım dedim dm den öğlen attığım video akşam gitmiş internet hızım iyi tuggrul dedi: Ne kadar süre bekliyorsun? Video aşırı kaliteli olabilir veya internet upload hızın yavaş olabilir. O çeyreklik kısımda işleniyor olabilir çünkü. Genişletmek için tıkla... instagram sunucusunda sıkıntı olabilir mi ?