I ilhankya25 Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bir bir hafta önce falan Instagram'da bir hesap açtım. Sarkı hesabi ama paylaştığım videoların bazıları ban yedi. Bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar bir bir hafta önce falan Instagram'da bir hesap açtım. Sarkı hesabi ama paylaştığım videoların bazıları ban yedi. Bunun sebebi nedir?
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 16 Ocak 2021 #2 Telif Hakları?
I ilhankya25 Femtopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 Biliyorum telif haklari oldugu için ama baska bir hesap ayni sarkiyi gonderebiliyor.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.377 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 16 Ocak 2021 #4 ilhankya25 dedi: Biliyorum telif haklari oldugu için ama baska bir hesap ayni sarkiyi gonderebiliyor. Genişletmek için tıkla... Başkası kendini uçurumdan atsa siz de atlarmısınız? Yanlışa ortak olmayın. Ban dışında tazminat da talep edilebilir sizden. Hatanın neresinden dönseniz kardır.
ilhankya25 dedi: Biliyorum telif haklari oldugu için ama baska bir hesap ayni sarkiyi gonderebiliyor. Genişletmek için tıkla... Başkası kendini uçurumdan atsa siz de atlarmısınız? Yanlışa ortak olmayın. Ban dışında tazminat da talep edilebilir sizden. Hatanın neresinden dönseniz kardır.