MKAemir1234 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 137 1 Mart 2025 #1 Merhaba, yakın arkadaşlara post paylaşamıyorum ne yapmam lazım? Teşekkürler. Dosya Ekleri IMG_0469.jpeg 81,8 KB · Görüntüleme: 74
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Mart 2025 #2 MKAemir1234 dedi: Merhaba, yakın arkadaşlara post paylaşamıyorum ne yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Postları tüm takipçilerinize paylaşabilirsiniz sadece. Yakın arkadaşlara paylaşmak için priv hesap falan açabilirsiniz.
MKAemir1234 dedi: Merhaba, yakın arkadaşlara post paylaşamıyorum ne yapmam lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Postları tüm takipçilerinize paylaşabilirsiniz sadece. Yakın arkadaşlara paylaşmak için priv hesap falan açabilirsiniz.
MKAemir1234 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 137 1 Mart 2025 #3 soulsteal59 dedi: Postları tüm takipçilerinize paylaşabilirsiniz sadece. Yakın arkadaşlara paylaşmak için priv hesap falan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eski postlarım yakın arkadaşlara açıktı nasıl olmuyor?
soulsteal59 dedi: Postları tüm takipçilerinize paylaşabilirsiniz sadece. Yakın arkadaşlara paylaşmak için priv hesap falan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eski postlarım yakın arkadaşlara açıktı nasıl olmuyor?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Mart 2025 #4 MKAemir1234 dedi: Eski postlarım yakın arkadaşlara açıktı nasıl olmuyor? Genişletmek için tıkla... Hocam hedef kitle seçeneği var mı? Oradan oluyor diye biliyorum.
MKAemir1234 dedi: Eski postlarım yakın arkadaşlara açıktı nasıl olmuyor? Genişletmek için tıkla... Hocam hedef kitle seçeneği var mı? Oradan oluyor diye biliyorum.
MKAemir1234 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 137 1 Mart 2025 #5 soulsteal59 dedi: Hocam hedef kitle seçeneği var mı? Oradan oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama maalesef gözükmüyor, diğer hesaplarımda var ana hesabımda yok
soulsteal59 dedi: Hocam hedef kitle seçeneği var mı? Oradan oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet ama maalesef gözükmüyor, diğer hesaplarımda var ana hesabımda yok
mokimano Kilopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 137 6 Mart 2025 #6 MKAemir1234 dedi: Evet ama maalesef gözükmüyor, diğer hesaplarımda var ana hesabımda yok Genişletmek için tıkla... Hocam selam tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum diğer hesaplarda hedef kitle var kendi hesabımda yok çözebildiniz mi?
MKAemir1234 dedi: Evet ama maalesef gözükmüyor, diğer hesaplarımda var ana hesabımda yok Genişletmek için tıkla... Hocam selam tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum diğer hesaplarda hedef kitle var kendi hesabımda yok çözebildiniz mi?
MKAemir1234 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 137 6 Mart 2025 #7 mokimano dedi: Hocam selam tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum diğer hesaplarda hedef kitle var kendi hesabımda yok çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hala düzelmedi bende de aynı şekilde diğerlerinde var ana hesabımda yok.
mokimano dedi: Hocam selam tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum diğer hesaplarda hedef kitle var kendi hesabımda yok çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hala düzelmedi bende de aynı şekilde diğerlerinde var ana hesabımda yok.
mokimano Kilopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 137 7 Mart 2025 #8 MKAemir1234 dedi: Hala düzelmedi bende de aynı şekilde diğerlerinde var ana hesabımda yok. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ya diğer hesaplardan bakıyorum hedef kitle butonu cıkıyor kendi hesabımda cıkmıyor her şeyi denedim önbellek uygulama sil hesap cık gir desteğe şikayette bulun falan yok valla nası çözcez ki
MKAemir1234 dedi: Hala düzelmedi bende de aynı şekilde diğerlerinde var ana hesabımda yok. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ya diğer hesaplardan bakıyorum hedef kitle butonu cıkıyor kendi hesabımda cıkmıyor her şeyi denedim önbellek uygulama sil hesap cık gir desteğe şikayette bulun falan yok valla nası çözcez ki