Instagram'da yan hesap engel yedi

snowshade35

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
Eski kız arkadaşım benim ana Instagram hesabımı engellemişti. Ben de bir süre başka bir hesap açıp profiline bakabiliyordum. Profili gizli bu arada. Bugün fark ettim ki açtığım o yan hesapta engel yemiş. Profilimi görüntüle uygulamaları yok zaten. Benim bu profilide göremez imkansız. Acaba benim ana hesabın engelini açıp bakıp, sonra tekrar engel atınca o yan hesapta mı engel yedi? Durum acaba böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki hesabında aynı maile kayıtlıysa ve eskiden görüp artık göremiyorsan muhtemelen engelini kaldırmış sonra tekrar engellemiş ana hesabını. Bu hesapla bağlantılı olan hesapları da engelle tarzı bir seçenek var aynı numara veya aynı mail üzerine olan hesapları da otomatik engelliyor diye biliyorum.

Farklı maillere bağlı hesaplar, ve de farklı IP'den açtım sanırsam. O zaman düşündüğüm gibi olmuş. Ana hesabımın engelini kaldırıp bakmış, sonra tekrar engellemiş ve bundan dolayı fake hesabımda engel yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…