Instagram'da yavaşlık oluyor

Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'a, diğer sitelere bağlanıyorum fakat Instagram'da akış yenilenmiyor, videolar, resimler gelmiyor. İnternetim 35 Mbit TTNET, bilgisayarda hız testi yaptığımda 35 Mbit sorunsuz gösteriyor. Wi-Fi Full çekiyor. Sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Instagram milyonlarca kullanıcısı olan bir platform, zaman zaman yavaşlıklar hatta çökmeler yaşanabiliyor. Ayrıca bu telefonunuzdanda olabilir (kasma donma). Benim internetim 50 Mbps ancak bende de ara sıra olabiliyor.

Hocam Instagram milyonlarca kullanıcısı olan bir platform, zaman zaman yavaşlıklar hatta çökmeler yaşanabiliyor. Ayrıca bu telefonunuzdanda olabilir (kasma donma). Benim internetim 50 Mbps ancak bende de ara sıra olabiliyor.
Daha önce yoktu ama. Yani instagram yoğunluktan diyorsunuz ? Diğer platformlarda sorun yok çünkü.

Daha önce yoktu ama. Yani Instagram yoğunluktan diyorsunuz? Diğer platformlarda sorun yok çünkü.

Evet hatta bazen yoğunluktan serverlar çöküyor Instagram'da. Özellikle yoğun saatlerde ve bazen gece vakitleri. Ara sıra olabiliyor böyle şeyler. Ön belleği temizlemeyide deneyebilirsiniz.

Ayarlar - uygulamalar - Instagram - depolama - önbelleği temizle.
Telefonunuza göre bu yol farklılık gösterebilir ancak genel olarak böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı