E EKN Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #1 Instagram'da hesap açtım yeni bugün ama direk açtığım gibi hesabınızı kısıtlamaya aldık diyor. Dosya Ekleri Screenshot_305.png 4,9 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.241 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #2 EKN dedi: Instagram'da hesap açtım yeni bugün ama direk açtığım gibi hesabınızı kısıtlamaya aldık diyor. Genişletmek için tıkla... Kaç hesabınız var ve hepsinde aynı mail/telefon numarası mı girili.
EKN dedi: Instagram'da hesap açtım yeni bugün ama direk açtığım gibi hesabınızı kısıtlamaya aldık diyor. Genişletmek için tıkla... Kaç hesabınız var ve hepsinde aynı mail/telefon numarası mı girili.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 25 Mart 2023 #3 EKN dedi: Instagram'da hesap açtım yeni bugün ama direk açtığım gibi hesabınızı kısıtlamaya aldık diyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla hesap açmayı denediysen böyle oluyor.
EKN dedi: Instagram'da hesap açtım yeni bugün ama direk açtığım gibi hesabınızı kısıtlamaya aldık diyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla hesap açmayı denediysen böyle oluyor.
E EKN Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #4 Ulubatlı Souness dedi: Kaç hesabınız var ve hepsinde aynı mail/telefon numarası mı girili. Genişletmek için tıkla... Hayır tek mailde tek hesap ama numara glb aynı olmayabilir. kuyoshi dedi: Çok fazla hesap açmayı denediysen böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Aaaa ok.
Ulubatlı Souness dedi: Kaç hesabınız var ve hepsinde aynı mail/telefon numarası mı girili. Genişletmek için tıkla... Hayır tek mailde tek hesap ama numara glb aynı olmayabilir. kuyoshi dedi: Çok fazla hesap açmayı denediysen böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Aaaa ok.