Instagram'daki Arapça reklamlar

268227

Kilopat
Instagram benim karşıma sürekli olarak Arapça reklamlar çıkartıyor. Bu durum beni son derece rahatsız etmeye başladı. Yazacak, söyleyecek çok şey var da artık üzüntüden ve sinirden sağlığıma zarar gelmeye başlıyor. İnanın şu gönderiyi yazarken bile paragraflarca yazıp yazıp sildim. Bazı Arapça hesaplar Türk siyasetindeki olayları kendi lehine olacak şekilde eleştiriyor. Hatta Türkiye'deki bazı markaları boykot etmek için TR'deki Araplara çağrı yapıyorlar. Ülke nereye gidiyor? Instagram hikayelerindeki bir başka Arapça reklama merak edip tıkladım. Sayfaya girdim ve mülteciler ile alakalı olumsuz düşünenler hakkında propaganda yaptıklarını gördüm. Görsel olarak sadece bir örnek bırakıyorum. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz, sizin karşınıza da Arapça reklamlar çıkıyor mu?

wewew.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı ben de yaşıyorum hatta uygulma içi değil dışında böyle hep Türkçe yabancı reklam gelirken sadece Instagram'dan Arapça reklam geliyor ayarlarıma baktım Türkiye'de olduğumu da doğruladım gerçekten yoruldum artık direk telefonda bile tarayıcı ile reklam engelleyici ile video izlemeye başladım.

Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz, sizin karşınıza da Arapça reklamlar çıkıyor mu?
Benim de özellikle son 2 yıldır karşıma sürekli arapça içerikler çıkmaya başladı. Muhtemelen çevremizde çok fazla olduklarından, algoritmaya etki ediyorlar. Türkçe içerik önerilerimde azalma var şahsen. Gördükçe "bu tarz içerikleri gösterme" tarzı butonlara basıp geçiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı