Instagram'daki ayakkabı mağazaları güvenilir midir?

282649

Hectopat
Bazen karşıma çıkıyor ben de inceliyorum. Resmen 1500 liralık ayakkabıyı 200 liraya satıyorlar mesela. Kampanyaları falan da var. Güvenilir midir bu mağazalar acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen karşıma çıkıyor ben de inceliyorum. Resmen 1500 liralık ayakkabıyı 200 liraya satıyorlar mesela. Kampanyaları falan da var. Güvenilir midir bu mağazalar acaba?

Çoğu güvenilir değil. Özellikle "ithal barkodlu" ifadesini kullananlardan kesinlikle kaçının.

Sadece İnstagram üzerinden satış yapıyorsa güvenmeyin derim. Trendyol, HepsiBurada vb. sitelerde de satış yapmasına dikkat edin. Hatta mümkünse alışveriş siteleri dışında bir yerden de alışveriş yapmayın.

Hepsi değil. Dolandırıcı olan da var. Onu araştırman lazım. Ama şu da var, o ayakkabıların hiçbiri orijinal değil. Çakma ürün alacağını bilerek alışveriş yapmalısın.

Instagram sayfalarından alışveriş yapılmaz. Bir ürün piyasa fiyatının çok çok altında satılıyorsa o ürün ya replikadır ya da hiyar gönderirler. Sağlık açısından da replika ayakkabı giyilmesini tavsiye etmiyorum. Onun yerine taksitle orijinal ayakkabı alın, daha iyi.

Bazılarının internet siteleri falan da var. "sizden gelenler" diye paylaşıyorlar bir de sattıkları ürünleri (eğer sattılarsa). Sanırım hepsi güvendirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…