Instagram'daki çekiliş gerçek mi?

Meraklı.e

Decapat
Daha fazla  
Dün bir çekiliş gönderisine denk geldim. Başvurdum fakat sayfanın yorumları kapalıydı. Bugün de iPhone 15 Pro Max kazandınız diye bir mesaj aldım. Neyse güvenmedim pek tabii. Sitelerine yönlendirildim. Orada canlı destek bana telefonun ihale sonucu gümrükten alındığını ve sigortasının benim tarafından karşılanması gerektiğini söyledi. Sigorta ücreti de 385 TL imiş. Bir de üstüne IBAN gönderdi. Bunlar net dolandırıcı değil mi? Siteyi de şuraya bırakayım, inceleyebilirseniz iyi olur.

Hocam Instagram'daki neredeyse hiçbir çekiliş gerçek değil, güvenip katılmayın. Tasarımcı dayı YouTube kanalında güzelce anlatılmış onları izleyip bilinçlenmenizi öneririm.

Hocam Instagram'daki neredeyse hiçbir çekiliş gerçek değil, güvenip katılmayın. Tasarımcı dayı YouTube kanalında güzelce anlatılmış onları izleyip bilinçlenmenizi öneririm.
Şu ana kadar 3 4 çekiliş çıktı çok olumluydu ama bu dolandırıcı gibi sanki.

Genellikle hatta %99 dolandırı oluyor böyle olaylar inan sadece sana gelmedi o mesaj herkese yollanmıştır 385TL yolluyorsunuz gözünüz yollarda kalıyor olay bundan ibaret.

Aynen ben de böyle düşündüm.

Evet bunlar dolandırıcı. Attıkları IBAN numarasını ve mesajlarınızı kayıt alıp CİMER'e başvurun. Bu dolandırıcıların ceza almasında payınız olsun.

Evet bunlar dolandırıcı. Attıkları IBAN numarasını ve mesajlarınızı kayıt alıp CİMER'e başvurun. Bu dolandırıcıların ceza almasında payınız olsun.
Elden ödeme yapabilir miyim adresinize gelip diye bir mesaj attım. Şöyle bir mesaj yazdılar.

Adresimize gelip ödemenizi elden yapıp alabilirsiniz , uzaksanız Ödemeniz sonrası adınıza fatura kesiyoruz ,faturayı size iletiyoruz ,sonrasında gün içinde kargoya teslim ediyoruz.

Açık adres:
SINIR GÜMRÜKLEME NAKLİYE LOJİSTİK GIDA İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ.
Merkez Kuledibi Mh. Sahil Cd. Derya Konut Yapı Koop. A
Blok /120/HOPA/ARTVİN/TÜRKİYE

Şu ana kadar 3 4 çekiliş çıktı çok olumluydu ama bu dolandırıcı gibi sanki.

Aynen ben de böyle düşündüm.

Ben bunların artık bir düşünce ile kanmıyorum böyle çekiliş yapanlar genellikle telefoncu gibi teknolojik aletler satıyor oluyor profillerine bakıyorum boş beleş videolar yani şahsen bir satış yaptıklarını düşünmüyorum gidip iPhone 15 çekilişi filan yapıyor diyorum mantıksız geliyor engelliyorum ahahhaha.

Sitenin google yorumlarına baktım evet dolandırıcılar. Bu kötü bir şey ama daha da kötü olanı yorumlarda bu kadar şikayetçi varken hala sitenin varlığına devam edip insanları bir şekilde dolandırması.

Dün bir çekiliş gönderisine denk geldim. Başvurdum fakat sayfanın yorumları kapalıydı. Bugün de iPhone 15 Pro Max kazandınız diye bir mesaj aldım. Neyse güvenmedim pek tabii. Sitelerine yönlendirildim. Orada canlı destek bana telefonun ihale sonucu gümrükten alındığını ve sigortasının benim tarafından karşılanması gerektiğini söyledi. Sigorta ücreti de 385 TL imiş. Bir de üstüne IBAN gönderdi. Bunlar net dolandırıcı değil mi? Siteyi de şuraya bırakayım, inceleyebilirseniz iyi olur.

Sanmıyorum bu tür şeyler genellikle dolandırıcı oluyor paranın hepsini alır giderler efendim dikkat edin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı