Instagram'daki "ihaledenhasarli.com.tr" adlı kullanıcı güvenilir midir?

ens.010

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kuralları tam olarak bilmiyorum ancak Login • Instagram böyle bir sayfa var ve bu sizde dolandırıcılık mı yoksa gerçekten böyle bir durum var mı? Kendilerine mesaj attıgımda ve aldıgım cevapta şöyle bir ibare bulunuyordu “vergi levhamız Türkiye patent belgemiz ve kimlik bilgilerimiz isteme durumunda sizlere iletilebilir” diye cevap verdiler. Aracı opsiyonlamak için kimlik bilgileri, açık ev adresi istendiğini söyledi. Araç kimin üstüne olacaksa onun içinmiş para aktarımı “Param Güvende” üzerinden yapılacağını yazdılar. Sizce ne kadar güvenli, yani bana tam bir şey söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sayfa ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Param Güvende üstünden bu ara çok dolandırıcılık var.

Bir site atarlarsa kesinlikle oradan alma direk ilan numarası isteyip sahibindenin kendi uygulaması üzerinden al eğer alacaksan.

URL'lere çok dikkat et tam emin olduğun zaman gerçekten sahibinden uygulaması ile alabilirsin.

Param Güvende üzerinden araba satışı yapılmaz, yapılamıyor şu anda araba alınacaksa anlaşılır, hesaba atılır, noterden üstünüze alırsınız öyle bir sistem olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…