Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar mesela Shopier bağlantılı siteler oluyor giyim için alışveriş yapsam dolandırılır mıyım?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.376 Çözümler 6 1 Ocak 2023 #2 Kargo kapınıza gelse bile orijinal değildir, yapmamanız daha iyi.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 Algoritmik dedi: Kargo kapınıza gelse bile orijinal değildir, yapmamanız daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam sweat, ceket falan alacağım zaten ayakkabı falan işim olmaz.
Algoritmik dedi: Kargo kapınıza gelse bile orijinal değildir, yapmamanız daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam sweat, ceket falan alacağım zaten ayakkabı falan işim olmaz.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.376 Çözümler 6 1 Ocak 2023 #4 Yiğitrrr dedi: Hocam sweat, ceket falan alacağım zaten ayakkabı falan işim olmaz. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam yine kaliteli gelmez demek istiyorum. İlk yıkamada aşırı çekiyorlar, sağlam değil kısacası.
Yiğitrrr dedi: Hocam sweat, ceket falan alacağım zaten ayakkabı falan işim olmaz. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam yine kaliteli gelmez demek istiyorum. İlk yıkamada aşırı çekiyorlar, sağlam değil kısacası.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 Algoritmik dedi: Olsun hocam yine kaliteli gelmez demek istiyorum. İlk yıkamada aşırı çekiyorlar, sağlam değil kısacası. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun bakalım artık şansa kalmış eyvallah.
Algoritmik dedi: Olsun hocam yine kaliteli gelmez demek istiyorum. İlk yıkamada aşırı çekiyorlar, sağlam değil kısacası. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun bakalım artık şansa kalmış eyvallah.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #6 Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar mesela Shopier bağlantılı siteler oluyor giyim için alışveriş yapsam dolandırılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapma ben geçen bir ürün almıştım adamlar Çin malı versiyonunu getirdiler iPhone yerine ayfon aldığını düşün.
Yiğitrrr dedi: Arkadaşlar mesela Shopier bağlantılı siteler oluyor giyim için alışveriş yapsam dolandırılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Yapma ben geçen bir ürün almıştım adamlar Çin malı versiyonunu getirdiler iPhone yerine ayfon aldığını düşün.