Instagram'dan ban yedim

Antilop14

Hectopat
Daha fazla  
Hesabımın askıya alındığı bilgisi bana bu şekilde ulaştı:
Aşağıdaki mavi butonu denedim zaten, başka bir şekilde hesaba erişmemin yolu yok mu? Mavi buton işe yarayacak gibi gözükmüyor, bayağı bir sayfa takip ediyordum. Günümün 1-1 buçuk saati de orada geçiyordu. En azından takip ettiğim sayfalara erişebilme ihtimalim yok mu? Başka hesaptan kendi ismimi arattım ancak ulaşamadım hesaba. Tahminim ofansif politik yorumlarım özellikle çoğu İngilizce (hakaretsiz ama Instagram'in sevmeyeceği şekilde), böyle bir banı kaldırma ihtimali var mıdır?

Dosya Ekleri

• IMG_20220901_152020.jpg
    IMG_20220901_152020.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 658
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkça yazıyor zaten hocam, yanlışlık varsa düzeltirler zaten belirt katılmadığını haber bekle sonra. Ama politik hesaplara kalıcı ban atıyorlar direkt olarak niye yazdın anlamadım. Yeni hesap aç en iyisi çok da o konulara girme.

Neler yaptığınıza bağlı Instagram beyi kızdırdıysanız zor :D
Birkaç sjw ağlattım denebilir. Yazdıklarım biraz savaş suçu ama ban sebebi mi bilmiyorum.

Açıkça yazıyor zaten hocam, yanlışlık varsa düzeltirler zaten belirt katılmadığını haber bekle sonra. Ama politik hesaplara kalıcı ban atıyorlar direkt olarak niye yazdın anlamadım. Yeni hesap aç en iyisi çok da o konulara girme.
Hesap kişisel ama politik sayfalar takip ediyor onlarda takılıyorum. Profil fotografi ss kıyafetli bi wojaktı ama gerçek bir fotoğraf değil ondan olduğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
Instagram moderatörlerini anlayamıyorum. Anama avradima söven yorumları sikayet ediyorum bir sorun bulamadık diyorlar ben goril emojisi attım diye warn atiyorlar.
Pek Türkçe moderator olduğunu sanmıyorum yorumu anlamayıp geçiyorlardır bence Türkçe bilmediklerinden. Türkçe hiçbir yorumum kaldırılmadı ki daha ağırları olmasına rağmen. ingilizceler kaldırıldı warn yedi hep. Gorilden warn yemek de iyiymiş yine de🤣

"Yazdiklarim savas sucu ama ban sebebi mi bilmiyorum" :D söyleyecek soz bulamiyorum.
Başka ben tarzında çok yorum sayfa gördüm de genelde bir şey olmadı. Bana olunca şaşırdım. Normalde savaş suçu desteklemem yazmam karşıdaki boş sjwlik yapınca hakediyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı